ـ مربی خارجی بياوريد چون ايرانیها را قلع و قمع کردهايد!
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسی شيراز گفت: تعلل در تعيين تکليف سرمربی تيم ملی ايران در نهايت به فوتبال ملی ضربه میزند.
غلامحسين پيروانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار کرد: از هم اکنون میگويم صد درصد ايمان داشته باشيد که فوتبال ايران از اين بلاتکليفی لطمه میخورد. حتی اگر همين امروز رييس فدراسيون و سرمربی تيم ملی نيز تعيين شود باز هم زمان زيادی را از دست دادهايم که قابل جبران نيست.
وی در ادامه با اشاره به فهرست اسامی ۵۰ بازيکن تيم ملی گفت: ابتدا ابراهيم زاده اسامی را اعلام میکند اما پس از مدتی نظرها تغيير میکند و نام بازيکنان جديدی اعلام میشود. بهتر است مسوولان ابتدا به نظر واحدی برسند و سپس اسامی را اعلام کنند. با وجود احترام به کسانی که اين پنجاه نفر را اعلام کردهاند میخواهم تا بار ديگر کارشناسانه به فهرست اسامی توجه کنند. آيا بازیهای سوشا مکانی را در مقابل سايپا، صباباتری و ملوان نديدهاند؟ فجر در اين فصل با جوانانی جويای نام عملکرد بسيار خوبی داشت و نمیدانم چرا اين تلاش بازيکنان جوان ناديده گرفته شد.
پيروانی ادامه داد: در هر صورت اين تعلل به ضرر فوتبال ايران تمام میشود و اگر نتوانيم در مسابقات مقدماتی جام جهانی نتيجه بگيريم تمامی عاملان اين تاخير بايد پاسخگو باشند.
وی افزود: برای تيم ملی نياز به يک مربی بزرگ خارجی است، تصور نمیکنم نامهايی که در حال حاضر مطرح میشوند در سطح اين کار باشند. در مورد ژورژه بايد بگويم که وی را نمیشناسم و تنها میدانم که چند سالی بدون تيم بوده است. در هر صورت بايد يک مربی بزرگ انتخاب شود و دستياران ايرانی برای وی در نظر گرفته شوند که صاحب نظر باشند و بتوانند به اين مربی مشاوره دهند.
غلامحسين پيروانی خاطرنشان کرد: به اين دليل میگويم بايد سرمربی خارجی انتخاب شود که هيچ گاه در فوتبال ايران به مربی ايرانی بها ندادهاند. پورحيدری، پروين، مايلیکهن و قلعهنويی از جملهی اين مربيان بودند. در واقع در ايران هر مربی را که بخواهند از دور بيرون کنند به تيم ملی میآورند و با اولين شکست او را قلع و قمع میکنند.
advertisement@gooya.com |
|
وی درمورد کميتهی فنی تيمهای ملی و مبهم ماندن اين بحث نيز خاطرنشان کرد: کميتهی تيمهای ملی پيش از اين در زمان ايوويچ و بلاژويچ نيز تشکيل شد اما، هيچ کارآمدی نداشت. در واقع اگر به اعضای اين کميته شخصيت داده شود و اجازه دهند که در برنامهريزیها و تصميمگيریها سهيم باشند میتواند مفيد باشد. اما، در غير اين صورت بهتر است چنين کميتهای تشکيل نشود.
پيروانی دربارهی کميتهی انتقالی نيز گفت: من که اصلا متوجه نشدم اين کميته چه کاری انجام میدهد در هر صورت تصور میکنم مهمترين کار مفيد اين کميته خارج کردن فوتبال ايران از تعليق بود. من از پشت پردههای اين کميته خبر ندارم و نمیتوانم در مورد آن قضاوت کاملی انجام دهم.