خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
انتخاب سرمربی تيم ملی فوتبال به مهمترين دغدغهی اين روزهای اعضای کميتهی انتقالی تبديل شده است، انتخابی که میتواند يکی از مهمترين معيارهای آيندگان دربارهی عملکرد کميته انتقالی باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالی که حدود دو ماه از آغاز مذاکرات کميتهی انتقالی برای گزينش سرمربی تيم ملی میگذرد، هنوز اين کميته برای انتخاب سرمربی به جمعبندی نهايی نرسيده است.
فهرست سی نفرهای که از اولين روزهای شروع مذاکرات در اختيار کميته ی انتقالی بود، هم اکنون پس از گذشت حدود شصت روز به دو نفر کاهش پيدا کرده، هر چند که بعضی از اعضای کميتهی انتقالی در گفتوگوهايشان تعداد گزينهها را سه نفر عنوان کردهاند.
نامهای بزرگی که در ابتدا در فهرست کميتهی انتقالی بود، به ياد آورنده اين ضربالمثل بود که سنگ بزرگ علامت نزدن است.
نامهايی مانند تراپاتونی، گوليت، کومن، ادووکات و... به گفتهی صفايی فراهانی در فهرست سی نفرهی کميتهی انتقالی قرار داشت اما چه کسی است که نداند اين نامها هيچ وقت حاضر به کار با فدراسيونی نمیشوند که رييس ندارد.
البته اين چيزی است که رييس کميته انتقالی هم پس از به بن بست رسيدن مذاکرات کميته انتقالی با اين نامها به آن اعتراف کرد و اين گونه از ميان تمام نامهای بزرگ دو نفر به ليست نهايی راه يافتند.
"پيتر ريد" و "وينفريد شفر" دو گزينه خوشبخت فوتبال اروپا هستند که در اين روزها رويای حضور بر روی نيمکت ايران و رهبری يکی از بهترينهای آسيا در جام جهانی ذهنشان را مشغول کرده است. وقتی به ياد حرف "خبيری" - عضو کميته انتقالی - بيفتيد که گفته بود نام سرمربی تيم ملی، اسم بزرگی در فوتبال اروپاست و کارنامه "شفر" و "ريد" را به سرعت مرور کنيد به يک نتيجه میرسيد، اين که باز هم تيم ملی به يک مربی خارجی درجه چندم میرسد.
صفايی فراهانی دوشنبه گفته بود که برای انجام کارهای شخصی به اروپا رفته اما معلوم بود که دليل سفر صفايی به اروپا مذاکره با دو گزينه مورد نظر کميتهی انتقالی است و نه انجام کارهای شخصی. با اين وجود در جلسه روز گذشته کميته اتنقالی نتايج سفر صفايی فراهانی بررسی شد.
اعلام علاقهمندی "شفر" و "ريد" برای کار در تيم ملی ايران، چيزی بود که صفايی فراهانی در سفر ۴۸ ساعتهاش به اروپا به آن رسيد اما برخی از اعضای کميتهی انتقالی در جلسه روز گذشته پس از بررسیهايی که دربارهی وضعيت شفر و ريد انجام داده بودند، اعلام کردند که اين دو نمیتوانند خواستههای جامعه فوتبال ايران را برآورده کنند و نتايج درخشانی با حضور هر يک از اين دو انتظار تيم ملی را نمیکشد. البته صفايی فراهانی هم پذيرفت که تابع نظرات جمع خواهد بود.
صفايی فراهانی که هميشه جزو حاميان حضور مربيان بزرگ در فوتبال ايران به حساب میآمد، رسيدن او به دو گزينهی فعلی هم کمی تعجب برانگيز بود.
مربيانی که يکی بهترين افتخارش قهرمانی با الاهلی در جام باشگاههای عرب است، هر چند که فصل بعد از اين تيم اخراج شد و ديگری هم سه فصل است که در هيچ تيمی مربيگری نکرده.
advertisement@gooya.com |
|
"پيتر ريد" مهمترين گزينه کميتهی انتقالی، Agent رسمی فيفا که معنای "واسطه" در فارسی دارد نيز هست، به نظر میرسد حداقل مطابقت را با معيارهای اعلام شده از سوی کميتهی انتقالی داشته باشد.
در حالی که امروز و فردا کردنهای کميتهی انتقالی برای انتخاب سرمربی تيم ملی به عادت فوتبالدوستان ايرانی تبديل شده اما بعيد است که کميتهی انتقالی حداقل تا پايان اين هفته نيز به نام سرمربی تيم ملی برسد. هر چند که "خبيری" امروز به ايسنا گفت: "ما پيش مردم بدقول شدهايم، اما فکر میکنم تا فردا وضعيت سرمربی تيم ملی مشخص شود."