خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام جهانی ۲۰۰۶
با پايان رقابتهای گروه چهارم جام جهانی چهره تيمهای صعود و سقوط کرده از اين گروه مشخص شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در پايان روز سوم ديدارهای اين گروه پرتغال با سه پيروزی و نه امتياز کامل در صدر تيمهای اين گروه قرار گرفت.
پنچ گل زده يک گل خورده حاصل کار بازيکنان لويس فليپه اسکولاری، سرمربی برزيلی پرتغال بود.
مکزيک هم با يک پيروزی برابر ايران يک تساوی برابر آنگولا و شکست برابر پرتغال با ۴ امتياز همراه با اين تيم اروپايی به دور بعد رقابتها پای گذاشت.
چهارگل زده و سه گل خورده حاصل کار بازيکنان ريکاردو لاولپه؛ سرمربی آرژانتينی تيم ملی مکزيک بود.
آنگولا يکی از پنج نمايندهی قاره آفريقا در اين رقابتها برای نخستين بار پای به مرحله نهايی رقابتهای جام جهانی گذاشته بود با دو تساوی و يک شکست کار خود را در اين رقابتها به پايان برد.
شاگردان اوليويرا گونسالوس، مکزيک و ايران را با تساوی متوقف ساختند و تنها برابر پرتغال در بازی نخست خود با يک گل مغلوب شدند. دو گل زده و دو گل خورده عملکرد بازيکنان اين تيم آفريقايی بود.
ايران نيز با دو شکست و تنها يک تساوی به سومين حضور خود در جام جهانی پايان داد. شکستهای سه بر يک و دو بر صفر برابر مکزيک و پرتغال و تنها يک تساوی برابر آنگولای تازه وارد حاصل کار شاگردان برانکو ايوانکوويچ سرمربی کروات تيم ملی ايران بود.
advertisement@gooya.com |
|
بازيکنان ايران در سه بازی خود در اين رقابتها تنها دو گل به ثمر رساندند ضمن آنکه اين تيم در مجموع شش گل از حريفانش دريافت کرد.
در پايان پرتغال و مکزيک به عنوان تيمهای اول و دوم گروه چهارم راهی مرحله يک هشتم نهايی شدند و آنگولا و ايران نيز به عنوان تيمهای سوم و چهارم راه خانه را در پيش گرفتند.