دوشنبه 8 اسفند 1384

مرد برزيلي برنامه هايش را تشريح كرد، سيموئز: با فوتبال جواب جوسازي‌هاي سياسي را بدهيد! ايسنا

- وضعيت بدني جوان‌ها نگران كننده است

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال


رنه سيموئز و آلفردو مونتسو اهداف و برنامه هاي خود را براي ارتقاء سطح كيفي فوتبال رده هاي پايه تشريح كردند.

به گزارش ايسنا، سرمربي برزيلي تيم ملي فوتبال اميد و جوانان با بيان اين نكته كه يك فروشنده وقتي فروشنده بزرگي است كه به آنچه مي فروشد اعتماد داشته باشد، صحبتهايش را آغاز كرد. سيموئز يادآور شد كه گاهي برخي از خبرنگاران از او سوالاتي در مورد تمايلش براي مربيگري تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2006 مي پرسند كه پاسخ هميشگي او در قبال اين پرسش اين است: «وظيفه من اين است كه به كادر فني تيم ملي بزرگسالان و ساير اعضاي فوتبال ايران كمك كنم. حقيقت اين است كه ما يك تيم واحد هستيم و بايد به خاطر يكديگر تلاش كنيم. تيم ملي فوتبال ايران در حال حاضر تيم قدرتمندي است و من اصلاً به مسائلي از اين دست فكر نمي كنم.»

سيموئز سپس به برنامه هاي خود اشاره كرد و در آغاز از آينده نگري خود براي رقابتهاي المپيك 2012 گفت: «بازيكناني كه در اين مسابقات مي توانند شركت كنند متولدين 90 ـ 1989 هستند كه بايد ديد الان كجا هستند، دارند چه مي كنند و در چه وضعيتي قرار دارند. در حال حاضر يكي از كارهاي ما اين است كه با بازيكنان 17 و 16 ساله مشغول كار شويم تا آنها را براي المپيك 2012 بسازيم. فراموش نكنيم كه براي آن بازيها بايد از همين امروز شروع به كار كنيم تا در آن موقع آماده باشيم. قصد من اين است كه از نزديك اوضاع تيم ملي نوجوانان را هم زير نظر بگيرم، چون همه اين تيمها به هم وابسته اند و عين زنجير بهم وصل هستند و بايد كاملاً با يكديگر هماهنگ باشند. اين يكي از مهمترين اهداف ماست و ما با اين كار اثبات مي كنيم كه بچه هاي 17 ـ 16 ساله براي آينده شان هدف دارند.»

وي ادامه داد: «پروژه اي را كه براي المپيك 2008 در نظر گرفته ام، پكن 2008 نام دارد. من در وجود بازيكنان ايراني لياقت و قابليت انجام هر كاري را ديده ام، به همين دليل هم مي خواهم پاي آنها بايستم و ريسك كنم. آن جرأتي كه بازيكنان ايراني دارند، من هم دارم. همه شما در جريان هستيد كه كشورهاي خارجي بسياري در حال جو سازي عليه كشور ايران هستند و ما مي توانيم از فوتبال اين استفاده را ببريم كه خلاف اين ادعاها را به جهانيان نشان دهيم. براي سال 2007 و 2008 تورنمنت هاي مهمي در پيش داريم و بايد از اين فرصت ها به خوبي بهره ببريم.»

سيموئز تصريح كرد: «يكي از وظايف ما اين است كه بازيكنان ملي پوش را در هر رده سني تبديل به الگو كنيم و كاري كنيم كه باشگاههاي ايراني از فوتبال به خوبي درآمد داشته باشند. ضمناً طوري حركت كنيم كه فوتبال در ايران اهميت بيشتري پيدا كند. متاسفانه در حال حاضر كارهاي بدنسازي و تست هاي بدني در باشگاههاي ايران به خوبي پيگيري نشده است، ما در تستي كه از بازيكنان جوانان خودمان در آكادمي ملي المپيك گرفتيم، بازيكني نديديم كه در همه تست ها سربلند بيرون آمده باشد و جداً بايد گفت اين مسئله نگران كننده است. ما بايد در تمام كشور اين نكات را به دقت و پيوسته مورد توجه داشته باشيم.»

سرمربي تيم اميد و جوانان افزود: براي هر بازيكن دفترچه اي درست كرده ايم و آنها اين دفترچه را در اغلب اوقات به همراه دارند تا مواردي كه با آنها در ميان گذاشته ايم يادداشت كنند و به خاطر بسپارند. مثلاً هميشه به آنها گوشزد مي كنيم هنگام غذا خوردن در اردو با تلفن همراهشان صحبت نكنند. چرا كه در آن لحظه ما بازيكن‌ها را فقط براي صرف غذا دور هم جمع نمي كنيم، بلكه قصد ما اين است كه آنها هنگام غذا خوردن با يكديگر صحبت كنند.

به گزارش ايسنا به نقل از سايت اطلاع رساني فدراسيون فوتبال، وي با بيان اين كه تيم‌هاي ملي بايد يك مدير فني مشترك داشته باشند كه همه چيز را با هم هماهنگ كند و همه تيمها يك خط را بگيرند و جلو بروند‌، گفت: در غير اين صورت همه چيز بهم مي ريزد. يك مدير فني وظيفه ندارد در تمرينات كارهاي بدني و فيزيكي را انجام دهد و يا در هنگام مسابقات روي نيمكت كنار سرمربي بنشيند، بلكه وظايف كلي تر و مهم تري در قبال همه تيمهاي ملي بر دوش دارد.

سيموئز با اشاره به برنامه‌هاي تيم ملي اميد ادامه داد: ابتداي ماه مي (اواسط ارديبهشت) به برزيل خواهيم رفت تا اردويي يك ماهه را پشت سر بگذاريم. براي آن اردو تعداد بيشتري بازيكن راهمراه خواهيم برد تا به دقت آنها را زير نظر داشته باشيم. ما چنين اردوهاي طولاني مدت را براي رده هاي سني پائين هم در نظر گرفته ايم.

وي افزود: با برخي از مربيان ايراني كه برخورد كرده ام از آنها شنيده ام كه مي گويند همه چيز را مي دانند و عملاً ديگر نيازي به دانستن نزدشان ديده نمي شود. بايد گفت كه غير ممكن است كه يك مربي همه مسائل فوتبال را بداند. آيا يك مربي از تمام نكات فيزيولوژي خبر دارد، بايد به آنها قبولاند كه خيلي چيزهاي ديگر وجود دارد كه بايد دانست. مثلاً يكي از كارشناسان فيزيولوژيست ورزشي به من ياد داد كه به ازاء هر ده كيلوي وزن بازيكن فقط بايد يك كيلو چربي در بدن او وجود داشته باشد، ولي الان از اين بازيكناني كه اينجا زير نظرم بوده اند، مشاهده كرده ام كه يك بازيكن 60 كيلويي، 11 كيلو چربي دارد و به همين علت هم نمي تواند در 90 دقيقه با دوام بدود و مرتب خسته مي شود.

تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

سيموئز خاطرنشان كرد: ما هميشه بازيكنان مورد نيازمان را در رده هاي اميد، زير 21 سال و زير هفده سال اعلام مي كنيم تا دستياران و مربياني كه به ما كمك مي كنند، بازيكنان مورد نيازمان را از جاهاي مختلف پيدا كنند و پيش ما بفرستند، فعلاً در تيم اميد ما فقط يك دروازبان قابل اعتماد داريم كه شرايط سني اش براي بازيهاي آينده مناسب است. در تيم زير 21 سال دفاع وسط نداريم و همينطور يك دفاع چپ كه بايد دنبال آنها هم گشت. در زير 16 سال هم هافبك راست و هافبك وسط نداريم و فقط ياشا خليلي را در اين پست داريم. ما در روزهاي اول فقط صبر كرديم و ديديم كه فوتبال ايران چگونه است. بعد دنبال برنامه ريزي و پيدا كردن بازيكنانمان رفتيم. بعد به مرحله ارزش يابي رسيديم. سپس طرز دفاع كردن، حمله كردن و ضد حمله را به بازيكنانمان خواهيم آموخت. سپس به فكر پيدا كردن بازيكنان ديگر خواهيم بود و دوباره از همه آنهايي كه باقي مانده ارزش يابي خواهيم كرد تا ببينيم كدامها بهتر هستند.

وي گفت: بدنسازي و آمادگي جسماني بازيكنان فقط مرتبط با دويدن نيست. آنها بايد خوب استراحت كنند صحيح غذا بخورند و به موقع بخوابند و بيدار شوند. حتي مرتب با پزشك ها صحبت كنند تا آنها به خوبي اطلاعات لازم را در اختيارشان بگذارند. بازيكنان ما ضمناً بايد مرتب مطالعه كنند و فيلم ببينند. ما مربيان بايد همه اتفاقات زندگي بازيكنانمان را بدانيم. بدانيم كه آنها در فصل گذشته چند بازي كرده اند و چه نمايشي داشته اند. حتي بايد بدانيم كه به چه بازيكنان بزرگي علاقمند هستند تا هر هنگام كه افت مي كنند يا مرتكب اشتباه مي شوند، آنها را به ياد حركات و توانايي هاي بازيكنان مورد علاقه شان بيندازيم و گوشزد كنيم كه آن ستاره ها در پست او چطوري بازي مي كنند. ضمناً ما بايد خبر داشته باشيم كه بازيكنانمان چقدر تفريح مي كنند و وضعيت زندگي اش چگونه است.

سرمربي برزيلي تيم ملي اميد و جوانان با بيان اين كه وجود روانشناس در كادر فني ضروري است، گفت: او بايد مدام با بازيكنان در تماس باشد كه از نقاط ضعف رواني آنها خبر داشته باشد. براي مثال بعضي از بازيكن‌ها در مسابقه ها خيلي دچار دلهره و ترس مي شوند. بعضي ها زود اشباع مي شوند، بايد از طريق روانشناس به اين نكات پي برد و براي رفع اين مشكلات كاري كرد.

دنبالک:
http://mag.gooya.ws/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/29031

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'مرد برزيلي برنامه هايش را تشريح كرد، سيموئز: با فوتبال جواب جوسازي‌هاي سياسي را بدهيد! ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016