دوشنبه 1 اسفند 1384

برگزاری همایش تطبیق لیگ فوتبال انگلیس با لیگ ایران، مهر

- وابستگی به دولت مشکل اصلی تیم های بزرگ ایران است
- حق پخش تلویزیونی می تواند مشکلات بسیاری را حل کند


همایش یک روزه مطالعات تطبیقی لیگ فوتبال ایران و انگلیس با حضور اساتید علمی دانشگاه تهران صبح امروز برگزار شد.
به گزراش خبرنگار" مهر"در این همایش یک روزه 5 نفر از دانشجویان ترم آخردکتری مدیریت ورزشی دانشگاه تهران مطالعات خود را در 5 موضوع بررسی محیط حقوقی واساسنامه لیگ ، تحلیل شیوه های نظر سنجی هواداران، تاثیرات اجتماعی لیگ فوتبال، منابع درآمدی لیگ، برنامه های استراتژیک در فوتبال ایران و انگلیس ارائه دادند.

بنابراین گزارش این تحقیق علمی به سرپرستی دکترمهرزاد حمیدی برگزار شد که درآن دکتر سجادی، دکتر رواسی وبرخی از اساتید علمی این مرکز دانشگاهی حضور داشتند.

دکتر حمیدی مدیر مرکز توسعه ورزش کشور در این جلسه ضمن جمع بندی نهایی این پژوهش با بیان اینکه دانشگاهها می توانند مسائل روز ورزش را پاسخ دهند گفت: باید ارتباط میان دانشگاه و باشگاه های ورزشی و بخش اجرایی ورزش کشوربرقرار شود و تعاملی دائمی بین این دوطرف ایجاد گردد به طوریکه باشگاههای نیازهای خود را به دانشگاهها ارائه دهند.

وی ادامه داد: این پژوهش حاصل بیش از400 صفحه ترجمه و ماهها تحقیق است. دراین بخش مطالعات روی برنامه ریزی استراژیک و کسب اطلاعات ازکشورهای خارجی سخت بود زیرا آنها ضعف ها خود را به رقبا بروزنمی دهند.

وی با بیان اینکه بیش از نیمی از هزینه ورزش کشور در بخش لیگ های ورزشی خرج می شود اظهار داشت: ما برای انتخاب و تطبیق لیگ فوتبال انگلیس با ایران دلایل مختلفی را داشتیم از جمله اینکه در این کشور بیش از 25 درصد صنعت متعلق به فوتبال است. در کنار آن قدمت صدساله لیگ فوتبال دراین کشور، بهترین آیتم برای الگو گیری بوده است.

دکترحمیدی ادامه داد: درلیگ فوتبال انگلیس 13 سال است تحقیقات منظمی صورت می گیرد تا نقاط ضعف و قدرت آنها مشخص شود این درحالی است که این کشور قدمتی بیش از 100 سال درفوتبال حرفه ای خود دارد اما ما چند سالی است لیگ فوتبال حرفه ای را برگزار می کنیم باید این برنامه عملیاتی در ایران هم انجام شود ، ما به کجا می رویم و مشکلات ما چیست؟ اینها نیازبه مطالعات سالیانه دارد.

استاد دانشگاه تهران افزود: انگلیس 20 سال گذشته بدترین تماشاگران فوتبال را داشته ولی با چنان برنامه ریزی به جایی رسیده که تماشاگران در فاصله چند متری زمین و بدون حصار در ورزشگاه حضور دارند ولی ما درایران چه میکنیم؟ می بینیم تماشاگران ما هر روز روند بازی را مختل می کنند. باید برویم به سویی که محیط امنی را بسازیم به طوریکه هر کس دست فرزند خود را بگیرد و به ورزشگاه بیاید.

مدیر مرکز توسعه ورزش کشور بیان داشت: در فوتبال انگلیس شعار فوتبال، درس زندگی اجتماعی است همیشه بوده است . در این حوزه تحقیقاتی بررسی شده که فوتبال چه نقشی بر اجتماع سازی درکشورانگلیس و ایران داشته، آنها از فوتبال برای جامعه شناسی بهره می گیرند.

وی گفت: درکشوری قرارداریم که بیشترین تعداد شرکت کننده ، هوادار، تماشاچی، رسانه ای درفوتبال سرمایه می شود پس باید ازپایه کارکنیم برای پیشرفت لیگ های فوتبال کشورتلاش کنیم.

دکترحمیدی افزود: درفوتبال انگلیس مسائل مادی به خوبی حل شده است و به عنوان یک صنعت به آن نگاه می شود ولی ما در ایران به سمتی می رویم که تیم های شرکت کننده درلیگ های فوتبال برای حل مشکلات مالی خود وابسته به دولت هستند. تحقیقات علمی و بررسی راهکارهای خوبی را از جمله بهره گیری از حضور تماشاچیان، بلیط فروشی برای تیمها، تغییرسیستم پخش های تلویزیونی، حق پخش تلویزیونی به باشگاهها وبسیاری دیگررا پیش روی ما گذاشته است. بدون شک دادن حق پخش تلویزیونی به باشگاههای بزرگ ما که 50 درصد درآمدهای باشگاههای انگلیس را تشکیل می دهد ، می تواند تیم های ما را از مشکلات فعلی رهایی ببخشد.

تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

وی در پایان از تمامی دست اندرکاران این تحقیق تشکر کرد و گفت: دوست داشتیم از جامعه فوتبال کشور هم دراین جمع حضور می یافتند. باید بخش اجرایی ورزش به طرف دانشگاهها بیاید و دانشگاهها نیز برای رفع نیازآنها ملزم به همکاری باشند.

این تحقیق علمی توسط محمدرضا مرادی بررسی محیط های حقوقی، اسفندیارخسروی زاده ، تحلیل شیوه های نظرسنجی هوا داران، محسن غفرانی، تاثیرات اجتماعی لیگ فوتبال، بررسی منابع مالی لیگ، دکترعلیرضا الهی و برنامه های استرتاژیک توسط عباس نقی زاده انجام شده است.

دنبالک:
http://mag.gooya.ws/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/28924

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'برگزاری همایش تطبیق لیگ فوتبال انگلیس با لیگ ایران، مهر' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016