هوشنگ مرادی کرمانی گفت: هنر نبايد ديکته شود و هنرمند نبايد ديکتهنويس باشد؛ اگر چيز تازهای خلق نشود، ديگر اسم آن اثر هنر نخواهد بود.
advertisement@gooya.com |
|
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در آذربايجان شرقی، اين نويسندهی پيشکسوت در جمع هنرمندان حوزهی هنری تبريز دربارهی ضعف اقتباس در ايران گفت: يکی از دلايل عمدهی ضعف اقتباس در ايران، توقع بالای نويسندگان است. تهيهکنندگان هم تمايلی به پرداخت هزينههای بالا ندارند و مسؤولان نيز با هر داستاننويسی کار نمیکنند.
او در ادامه افزود: از ديگر عوامل میتوان به شعارزده بودن داستانها و سياسی بودن برخی از آنها و نشناختن سينما از سوی نويسندگان اشاره کرد.
مرادی کرمانی با اشاره به داستانهای خودش گفت: داستانهای من بار سياسی ندارند و سعی کردهام سينما را به خوبی بشناسم و اينکه داستانم طی فيلم تغيير کند، برايم مهم نيست. اکثر داستانهايم هم به فيلم تبديل شده است.
اين داستاننويس در عين حال افزود: تلويزيون ايران بيشتر به ساخت فيلمهای داستانی تمايل دارد که با طرز تفکر مسؤولان همراه باشد.
او همچنين دربارهی ماندگاری آثار گفت: وقتی اثری در فضای حسی نوشته شود و نياز هميشگی انسان را به خوبی مطرح کند، ماندگار خواهد بود.