شنبه 29 بهمن 1384   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دبير كل ستاد مبارزه با موادمخدر: حتي يك عامل اصلي قاچاق مواد درزندان هاي كشور نيست، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: آسيب‌هاي اجتماعي

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس طرح جديدي كه بزودي به اجرا در مي‌آيد، براي درمان معتادان، ظرف 2 سال با همكاري وزارت بهداشت و درمان و ديگر سازمان‌هاي ذيربط 26 ميليارد تومان هزينه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، فداحسين مالكي در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بيان اين كه مواد مخدر به عنوان معضل در جامعه ما مطرح است، گفت: تا زماني كه عزم ملي براي مبارزه با مواد مخدر در كشور وجود نداشته باشد، اين معضل حل نمي‌شود.

وي افزود: آمارهاي غيررسمي حكايت از وجود 2 ميليون معتاد در سطح كشور است كه سازمان‌هاي بين‌المللي نيز اين امر را دستاويزي براي مخدوش كردن چهره كشور قرار مي‌دهند.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اين كه طي بررسي‌هاي انجام شده توسط كميسيون قضايي ستاد مشخص شد حتي يك نفر عامل اصلي قاچاق و توزيع مواد مخدر در زندان‌هاي كشور وجود ندارد، تصريح كرد: كانون بحران تهيه و توليد مواد مخدر در خارج از كشور و كشور افغانستان است كه در ديدارهاي انجام شده با مسؤولان افغاني، اين امر بارها به آنان تذكر داده شده است.

مالكي با يادآوري گروگانگيري 9 نفر از سربازان ايراني توسط قاچاقچيان در خارج مرزهاي كشور گفت: پس از بررسي‌ها و تماس‌هايي كه با وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان انجام شد، با پادرمياني مسؤولان افغاني اين 9 نفر آزاد شدند كه اين امر نشان مي‌دهد اراده قوي در افغانستان براي ريشه كني و مبارزه با مواد مخدر وجود ندارد، چرا كه اين نيروها نيز توسط انگليسي‌ها و امريكايي‌ها به كار گاشته شده‌اند و آنان نيز به جز ضربه زدن به ايران هيچ هدفي را دنبال نمي‌كنند.

به گفته وي 4 نفر از مسؤولان افغانستان زير نظر انگليسي‌ها، قاچاقچي مواد مخدر هستند.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان كرد: بيگانگان مرتب داشتن انرژي هسته‌اي را بر سر ما مي‌كوبند ولي ما به خاطر تعاليم اسلامي جلوي قاچاقچياني كه مي‌توانند مواد مخدر را به راحتي از مرزهاي ما عبور دهند و در اين كشورها توزيع كنند، ايستاده و 3 هزار و 500 شهيد نيز در اين راه تقديم كرده‌ايم.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




وي در ادامه خواستار بازنگري سياست‌هاي كلان در زمينه مبارزه با مواد مخدر توسط مجمع تشخيص مصلحت نظام شد و گفت: بايد از حالت عنكبوتي خارج و به صورت جدي به اين مقوله بپردازيم.

به گزارش ايسنا، مالكي اظهار داشت: وظيفه اصلي دستگاه‌هاي فرهنگي كشور است كه با اتخاذ سياست‌هايي براي پيشگيري گرفتار شدن افراد در دام اعتياد تلاش كنند.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: زماني قاچاقچي جرات نزديك شدن به دادگاه‌هاي انقلاب را نداشت اما امروز شاهديم در سيستان و بلوچستان قاچاقچيان دادگاه‌ها را دور مي‌زنند.

وي به عنوان نمونه دستگيري يك قاچاقچي بين‌المللي را كه چند سال پيش حكم اعدام آن صادر شده بود مورد اشاره قرار داد و گفت: اين قاچاقچي بعدا نه تنها اعدام نشد كه حتي اعلام شد بايد اموال آن نيز كه بالغ بر 5 ميليارد تومان بود، بازگردانده شود كه اين موارد از جمله مشكلاتي است كه بايد با تعامل قوه قضاييه حل گردد.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه نسبت ترياك به قرص‌هاي اكستازي را نسبت ليزر به لامپ معمولي عنوان كرد و گفت: بايد با توزيع هرگونه مواد مخدر از جمله قرص‌هاي روان‌گردان و شيميايي مقابله كرد.





















Copyright: gooya.com 2016