سه شنبه 1 آذر 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

محمدجواد لاريجانی: قطعنامه حقوق بشر سازمان ملل عليه جمهوری اسلامی، هيچ ربطی به حقوق بشر نداشت، مهر

دبير ستاد حقوق بشر کشورمان پس از پايان نشست کميته سوم سازمان ملل که در آن قطعنامه‌ای ضد ايرانی با حمايت کشورهای غربی و حمايت رژيم صهيونيستی به تصويب رسيد گفت: اين قطعنامه هيچ ربطی به حقوق بشر نداشت بلکه دور جديدی از افزايش تخاصم های جهانی عليه ايران بود.

به گزارش خبرگزاری مهر،محمد جواد لاريجانی پس از پايان نشست کميته سوم که در آن قطعنامه ای ضد ايرانی با حمايت کشورهای غربی از جمله آمريکا، کانادا، انگليس، فرانسه و نيز حمايت رژيم صهيونيستی به تصويب رسيد گفت: اين قطعنامه هيچ ربطی به حقوق بشر نداشت، بلکه مانند موضوع هسته ای و ادعای بی اساس تروريسم، دور جديدی از افزايش تخاصم های جهانی عليه ايران بود. در اوضاع کنونی که ملت های مسلمان منطقه قيام کرده اند و سران ديکتاتور را يکی پس از ديگری ساقط می کنند، غربی هايی که تا ديروز از اين رژيم ها حمايت می کردند، امروز برای حقوق بشر سينه چاک می کنند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


دبير ستاد حقوق بشر کشورمان با اشاره به سخنانش در نشست کميته سوم مجمع عمومی گفت: مانند سال قبل در اين نشست، مواضع اصولی جمهوری اسلامی ايران را به تفصيل بيان و تاکيد کرديم که اسلام، پايه حکومت ما بوده و خواهد بود.

ايران بزرگترين دموکراسی را در خاورميانه ايجاد کرد

لاريجانی علت تعرض های غرب را مخالفت ملت ايران با ديدگاه ضد دين ليبراليسم غربی خواند و افزود: همانطور که ملت ايران تسليم نشد، پيام اسلام نيز در دنيا اوج گرفته است و ملت های مسلمان امروز برای اين پيام تا پای جان ايستاده اند.

مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه با اشاره به اقدام ملت ايران در تاسيس بزرگترين دموکراسی خاورميانه تاکيد کرد : جوانان غيور ايران نقش فعال خود در ساختن تمدن آينده بشری را آغاز کرده اند و ما به اين جايگاه ، سخت اعتقاد داريم و موضع اصولی ماست.

جهان گشايی غرب محکوم به شکست است

دبير ستاد حقوق بشر کشورمان ترس کنونی غرب از بيداری اسلامی را طبيعی دانست و اعلام کرد: همانطور که جهان گشايی هيتلر، چنگيز و ديگر جهان خواران شکست خورد، جهان گشايی کنونی غرب نيز محکوم به شکست است.

محمد جواد لاريجانی همچنين در نشست کميته سوم سازمان ملل نيز با انتقاد از سوء استفاده غرب از ابزارهای حقوق بشری برای وارد آوردن فشار به کشورهای مستقل گفت: جمهوری اسلامی ايران همواره بر همکاری های بين المللی تاکيد داشته و معتقد است اين همکاری ها بايد بدور از سوء استفاده قدرتها باشد.

افتخار می کنيم از غرب نمی ترسيم

مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه با تاکيد بر اينکه ملتهای جهان ديگر پذيرای اين قبيل روشهای مزورانه غرب نيستند، گفت: ملت ايران به نظام مردم سالار دينی خود به عنوان بزرگترين دستاورد جمهوری اسلامی، افتخار می کند و هرگز مرعوب اقدامات خصمانه کشورهای غربی نخواهد شد.

دبير ستادحقوق بشر کشورمان حضور آمريکا و اسرائيل در ميان کشورهای امضا کننده قطعنامه کمتيه سوم سازمان ملل را دليلی برفضاحت و رسوا بودن آن دانست و گفت: عمده کشورهايی که بانی اين قطعنامه ضد ايرانی بوده اند سوابق سياه و کارنامه ای ننگين در اين حوزه دارند.

مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه در ادامه افزود: به ده ها هزار انسان بيگناهی که در افغانستان يا عراق به اسم مبارزه با تروريسم کشته شده اند نگاه کنيد و يا به سوابق سياهی که آمريکايی ها در زندان های گوآنتانامو، ابوغريب و زندان های مخفی ديگرشان در سراسر دنيا دارند توجه کنيد و يا اسرائيل را که دستش به خون فلسطينيان آلوده است را در نظر بگيرد اين ها کسانی هستند که داعيه حقوق بشر دارند و عليه ما قطعنامه ارائه می کنند.

سازمان ملل پناهگاه مظلومان نيست

مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه با اشاره به ضعف شديد سازمان ملل برای دور نگه داشتن مکانيزم های خود از سوء استفاده های قدرت های بزرگ جهانی تصريح کرد : سازمان ملل تا رسيدن به نقطه ايده آل که پناهگاه واقعی همه ملت های جهان باشد بسيار فاصله دارد و اکنون بسيار ضعيف است.
لاريجانی سپس با انتقاد از شخص بان کی مون گفت : ضعف سازمان ملل در دوره رياست آقای بان کی مون به بالاترين درجه خود رسيده است و اين ضعف تا حدی است که سازمان ملل به يک نمايش تئاتر تبديل شده و بازيگران و نويسندگان پشت صحنه آن کشورهای غربی هستند.

در اين نشست، کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و گروه غير متعهدها نيز با دفاع از موضع اصولی جمهوری اسلامی ايران، سوء استفاده غربی ها و نگاه سياسی آنها به مقوله حقوق بشر را مخالف نص صريح منشور ملل متحد دانستند. اگرچه اين قطعنامه با ۸۶ رای موافق تصويب شد اما ۳۲ کشور با آن مخالفت کردند و ۵۹ کشور حاضر به رای دادن به اين قطعنامه غربی ها نشدند يا رای ممتنع دادند.
مخالفت علنی يا تلويحی ۹۱ کشور سازمان ملل در مقابل ۸۶ رای موافق به اين قطعنامه، حاکی از حقانيت مواضع اصولی جمهوری اسلامی ايران درباره حقوق بشر و ديگر عرصه های بين المللی است.

همچنين پيش از رای گيری درباره قطعنامه ضد ايرانی در کميته سوم سازمان ملل نمايندگان کشورهای قرقيزستان و کوبا به نمايندگی از سازمان همکاری های اسلامی و جنبش غير متعهدها نسبت به اين قطعنامه اعتراض کرده و به همراه نمايندگان ديگری از کشورهای سوريه، ونزوئلا و نيکاراگوئه در دفاع از ايران سخنرانی کردند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016