شنبه 3 اردیبهشت 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سه آمریکایی به صادرات بدون مجوز به ایران متهم شدند، دویچه وله

دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که سه شهروند این کشور، از جمله دو ایرانی‌تبار، به دلیل صادرات بدون مجوز تجهیزات رایانه‌ای به ایران مورد پیگرد قانونی قرار گرفته‌اند. امارات متحده‌ی عربی راه ورود تجهیزات به ایران بوده است.

جی شیه، ۵۳ ساله و شرکت او در نیویورک، با ۲۷ مورد اتهام در صادرات تجهیزات کامپیوتری به ایران، بدون دریافت مجوزهای قانونی از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده‌ی آمریکا، در فهرست کسانی قرار دارد که از آنها شکایت شده است.

نام مسعود حبیبیون، ۴۸ ساله و محسن معتمدیان، ۴۳ ساله و شرکت‌شان در کالیفرنیا نیز در این فهرست آمده است. از این دو به دلیل ۳۲ مورد اتهام در صادرات غیر قانونی، تبانی و اظهارات نادرست، به دادگاه فدرال واشنگتن شکایت شده است.

به گفته‌ی مقام‌های دادگستری آمریکا، مأموران در روند بررسی پرونده به شرکتی در دبی رسیده‌اند که میلیون‌ها دلار تجهیزات کامپیوتری را از شرکت‌های آمریکایی دریافت و به ایران صادر می‌کرده است. ظاهرا یکی از کارمندان شرکت اماراتی با مراجع قضایی ایالات متحده همکاری می‌کند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


به گفته‌ی مقام‌های آمریکایی، این شرکت در ماه به‌طور متوسط ۷۰۰ هزار دلار تجهیزات از شرکت جی شیه دریافت و به ایران صادر می‌کرده است. مأموران فدرال هم‌چنین مدارکی به‌دست آورده‌اند که بر اساس آنها شرکت این شهروند آمریکایی بیش از هزار رایانه در ماه‌های آوریل و مه سال ۲۰۱۰ برای ارسال نهایی به ایران به دبی صادر کرده است.

کارمند شرکت اماراتی در ماه فوریه‌ی گذشته (۲۰۱۱) در نیویورک با شیه ملاقات کرده است؛ ملاقاتی که در آن طرف مقابل در مورد چگونگی دستکاری مدارک برای صادرات تجهیزات به ایران توضیح داده است.

به گفته‌ی مقام‌های قضایی آمریکا، حبیبیون و معتمدیان هم در ماه در حدود ۳۰۰ هزار دلار تجهیزات رایانه‌ای به شرکت اماراتی صادر می‌کردند، با آگاهی از این‌که مقصد نهایی محموله ایران است. بر اساس اسناد دادگاه آمریکایی، حبیبیون به کارمند شرکت اماراتی هم توصیه می‌کرده که به مأموران فدرال بگوید، «من برای دیدن خانواده‌ام به ایران می‌روم، نه برای کار».


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016