یکشنبه 7 فروردین 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

بروجردی: قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر، اقدامی سیاسی و غیرحقوقی است، ایلنا

ایلنا: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تشکیل جلسه فوق العاده این کمیسیون به منظور بررسی قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل، تأکید کرد: اقدام شورای حقوق بشر در صدور قطعنامه ضدایرانی، اقدامی کاملا سیاسی و غیرحقوقی است.

به گزارش ايلنا و به نقل از سايت خانه ملت، "علاء الدین بروجردی"، از تشکیل جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خبر داد و گفت: با توجه به مسئولیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای پیگیری لحظه به لحظه تحولات منطقه و نیز صدور قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل، این کمیسیون امروز (6 فروردین 90) جلسه فوق العاده‌ای را با حضور بعضی از اعضای کمیسیون و مسئولان مربوطه در وزارت امور خارجه، در محل کمیسیون امنیت ملی تشکیل داد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به بحث و تبادل نظر درمورد قطعنامه شورای حقوق بشر در جلسه کمیسیون، اظهار داشت: صدور قطعنامه ضدایرانی ازسوی شورای حقوق بشر، یک اقدام سیاسی و غیرحقوقی است و از نظر کمیسیون، این قطعنامه کاملا مطرود بوده و به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

آمریکا نقش اصلی را در صدور قطعنامه ضدایرانی ایفا کرده است

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه آمریکا برای فشار آوردن به ایران از طریق مسئله حقوق بشر، سرمایه گذاری گسترده‌ای کرده است، تصریح کرد: آمریکا در صدور قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل نقش اصلی را ایفا کرده است.

بروجردی افزود: همچنین آمریکا فشار بسیاری به دیگر کشورهای عضو شورای حقوق بشر اعمال کرده تا رأی مثبت همه اعضا را برای قطعنامه ضدایرانی به دست آورد.

وی با اشاره به شکست آمریکا در صدور قطعنامه اجماعی علیه ایران، گفت: آمریکا پیش از این در مسئله حقوق بشر توانسته بود یک قطعنامه اجماعی درمورد میانمار و یک قطعنامه اجماعی درمورد کره شمالی را در شورای حقوق بشر سازمان ملل تصویب کند؛ اما باوجود تلاش بسیار، این بار موفق نشد قطعنامه اجماعی علیه ایران به تصویب برساند.

مالزی، با رأی ممتنع به قطعنامه ضدایرانی، نقطه سیاهی را در روابط دو کشور رقم زد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به بررسی رأی اعضای مختلف شورای حقوق بشر در این کمیسیون، اظهار داشت: رأی ممتنع کشورهایی مانند مالزی و برزیل به قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل، متناسب با روابط مثبت این کشورها با ایران نبوده است و ما در این مورد به شدت از این دولت‌ها گله‌مند هستیم.

بروجردی با اشاره به اقدام ناامیدکننده مالزی در دادن رأی ممتنع به قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر، تأکید کرد: به نظر می‌رسد مالزی با رأی ممتنع خود، نه تنها فریب آمریکا را خورد بلکه نقطه منفی و سیاهی را در روابط مثبت میان دو کشور ثبت کرد.

وی افزود: این در حالی است که مالزی به عنوان یک کشور اسلامی به خوبی می‌داند که آمریکا با ترفندهای مختلف، حقوق بشر را در بسیاری از مناطق دنیا نقض کرده و حقوق ملت‌های دنیا را نادیده گرفته است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


سخنرانی روشنگرانه پاکستان و کوبا در دفاع از وضعیت حقوق بشر در ایران

بروجردی با اشاره به رأی منفی برخی کشورها به قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر، تصریح کرد: کشورهای پاکستان،کوبا وچین در مورد قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر، به نفع ایران رأی دادند.
وی ادامه داد: این کشورها نه تنها با رأی منفی خود به قطعنامه از حقانیت ایران دفاع کردند، بلکه در دفاع از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران سخنرانی‌های روشنگرانه‌ای نیز انجام دادند.
22 عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در اقدامی ضدایرانی، روز پنج‌شنبه(4 فروردین) با قطعنامه پیشنهادی آمریکا و سوئد برای تعیین گزارشگر ویژه آن سازمان برای ایران موافقت کردند.این قطعنامه در حالی در نشست شورای حقوق بشر در ژنو به تصویب رسید، که هفت کشور به آن رای مخالف و ۱۴ کشور نیر رای ممتنع دادند.

مردم منطقه باید خود سرنوشت حاکمیت کشورشان را رقم بزنند

بروجردی همچنین با اشاره به بررسی مسائل مهم منطقه در جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، تأکید کرد: ایران از انقلاب‌های اسلامی منطقه، حمایت و کشتار مردم مظلوم کشورهای منطقه را محکوم می‌کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأکید کرد: باید به مردم منطقه اجازه داده شود تا خودشان سرنوشت حاکمیت کشورشان را رقم بزنند و انقلاب خود را به نتیجه مطلوب برسانند.

وی با انتقاد از دخالت‌گری غرب و آمریکا در تحولات کشورهای منطقه، اظهار داشت: در حال حاضر، آمریکا با حمایت از اسرائیل و فتنه‌گری، زمینه را برای نقض حقوق بشر و بی عدالتی در منطقه بویژه در فلسطین و غزه فراهم کرده است.

بروجردی افزود: آمریکا و غرب در مقابل کشتار وحشیانه مردم مظلوم بحرین، لیبی و یمن سکوت کرده‌اند و به دنبال منافع اقتصادی و سیاسی خود هستند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016