دوشنبه 13 دی 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مصر زمین ایران در نمایشگاه جهانی گردشگری برلین را تصاحب کرد، صدای آمریکا

چهل‌وپنجمین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی گردشگری آلمان (ITB) معروف به بورس گردشگری دنیا، از هجدهم تا بیست و دوم اسفند‌ماه برابر با نهم تا سیزدهم مارس ۲۰۱۱ میلادی در برلین برگزار می‌شود.

نمایشگاه جهانی گردشگری برلین همچون نمایشگاه جهانی کتاب فرانفکورت از جایگاه والایی در میان کشورهای بهره مند از صنعت توریسم برخوردار است و دولت ها و بنیادهای خصوصی گردشگری در تلاش اند تا با یافتن جایگاهی فاخر و پرشکوه در این نمایشگاه دیدنی های طبیعی و تاریخی کشورشان را برای جهانگردان و تورهای مسافرتی جهان به نمایش بگذارند. از این رو سال گذشته صدوهشتادوهفت کشور جهان در این نمایشگاه گردشگری شرکت کردند.

صنعت گردشگری ایران نیز به رسم هرساله شرکت در این نمایشگاه و با بهره گیری از غرفه ای ثابت در تلاش برای استوار کردن جایگاه گردشگری خود در میان جهانگردان آلمانی بود؛ اما به دلایل نامعلوم ایران جایگاه خود در نمایشگاه آینده را به مصر واگذارکرده و از غرفه همیشگی خود محروم مانده است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


خبرگزاریهای داخلی ایران نیز به نقل از جامعه تورگردانان ایران گفته اند ایران در تماس با مدیران نمایشگاه برلین است تا زمینی دیگر را در اختیار ایران بگذارند.

محمدعلی واقفی، قائم‌مقام جامعه‌ی تورگردانان ایران، در این‌باره به خبرنگار ایسنا گفت: ایران هر سال زمین مشخصی در نمایشگاه گردشگری آلمان داشت كه براساس اعلام مسؤولان این نمایشگاه، كشور مصر در اقدامی سریع، زمین ایران را خریده است و ما دیگر آن زمین را برای نمایشگاه امسال نداریم.

وی ادامه داد: با مسؤولان نمایشگاه ITB مكاتبه‌هایی انجام داده‌ایم تا زمین دیگری را در فضایی مناسب‌تر در اختیار ما قرار دهند.

به گفته تورگردانان ایرانی، سازمان میراث فرهنگی مسئولیت برپایی غرفه ها در نمایشگاه های جهانی گردشگری را به بخش خصوصی واگذار کرده و این بخش به دلایل گوناگون از جمله نبود پشتوانه مالی محکم، دیوانسالاری پرپیچ و خم که دست و پای نهادهای خصوصی را بسته و محدودیت های اجتماعی برای جهانگردان خارجی از ایران و محدودیت شدید ارتباطات جهانی سازمان های تورگردان با همتایان خود در کشورهای غربی از جمله کنترل های امنیتی تماس و پرهیز از اتهامات «جاسوسی برای غرب» باعث شده بخش خصوصی نتواند به تنهایی نقش خود را در بازار بسیار پیچیده؛ اما پربازده صنعت جهانگردی بازی کند.

بعنوان نمونه بخش جهانگردی هندوستان اعلام کرد با برنامه ریزی های مدرن از جمله هماهنگی با سازمان های تورگردانی جهان شمار بازدیدکنندگان از تاج محل بیش از دوبرابر سال گذشته افزایش خواهد یافت.

هم اینک صنعت جهانگردی ایران که به دلیل جاذبه های والای فرهنگی، تاریخی و طبیعی میان جهانگردان اروپایی و آمریکایی در میان کشورهای رقیب از جایگاه ویژه ای برخوردار بود امروزه صنعت بی پایان و رو به گسترش جهانگردی را به رقیبان منطقه ای از جمله مصر، ترکیه و هندوستان واگذار کرده است. کارشناسان ایرانی این صنعت ابراز نگرانی می کنند با روند پیش رو، ما حتا قادر به رقابت با جهانگردی بنگلادش، افغانستان و عراق نیز نخواهیم بود.

گفتنی ست که تاج محل از نمونه مسجدشاه اصفهان و به دست یک معمار اصفهانی ساخته شده است. این نمونه آشکاری از تفاوت میان پویایی جهانگردی کشورهای هند و مصر و ترکیه بعنوان رقیبان منطقه ای ایران بشمار می آید.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016