شنبه 29 آبان 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سفر نماینده وزارت خارجه آلمان برای پیگیری وضعیت دو روزنامه‌نگار بازداشت شده در ایران، دویچه وله

دو روزنامه‌نگار آلمانی بازداشت‌شده در ایران همچنان در بازداشت به سر می‌برند. رسانه‌های دولتی ایران نوشته‌اند این دو به جاسوسی اعتراف کرده‌اند. وزرات خارجه آلمان در پی یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک برای آزادی آنان است.

گیدو وستورله وزیر امور خارجه آلمان از مقامات دولت ایران خواست تا در برخورد با دو روزنامه‌نگار دستگیرشده‌ی آلمانی، اصول حقوق بین‌الملل را رعایت کنند.

وی روز جمعه ۲۸ آبان در گفت و گو با رادیو سراسری آلمان همچنین به طور مشخص خواستار رعایت تناسب مجازات این دو روزنامه‌نگار با جرم انتسابی آنان شد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


وزیر امور خارجه آلمان اظهار داشت که اوایل هفته آینده مسئول بخش خاورمیانه وزارت امور خارجه با همین پیام مشخص به ایران خواهد رفت. وی گفت: «هدف ما این است که هردو هم‌وطن آلمانی ما هرچه سریعتر در کمال سلامت بتوانند به آلمان بازگردند».

دو روزنامه‌نگار هفته‌نامه‌ی یک‌شنبه‌های "بیلد" روز ۱۰ اکتبر در تبریز دستگیر شدند. این دو روزنامه‌نگار در حال گفت و گو با پسر و و کیل سکینه محمدی آشتیانی زن محکوم به سنگسار بودند که توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ایران دستگیر شدند.

این دو روزنامه‌نگار چند روز پس از دستگیری در برنامه خبری تلویزیون سراسری ایران ظاهر شده و گفتند «گول شخصی با نام مینا احدی را خورده‌اند که برای سود تبلیغاتی خود آنها را روانه ایران کرده بود». نهادهای مدافع آزادی بیان و حقوق بشر، مانند سازمان گزارشگران این "اعترافات" را مردود دانسته‌اند. به گفته دبیرکل این سازمان، «این دو روزنامه‌نگار آلمانی به وظیفه‌ خود برای گزارش‌دهی از کشوری عمل کرده‌اند که در آن، دولت اجازه‌ گزارش‌دهی آزادانه را نمی‌دهد.»

گیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان وضعیت کنونی دو روزنامه‌نگار آلمانی را "بسیار پیچیده" توصیف کرد. وزارت خارجه آلمان تمام تلاش خود را به کار گرفته تا راه‌حلی رسیع و دیپلماتیک برای حل این مشکل پیدا کند.

اعلام همبستگی با روزنامه‌نگاران دربند

روبرت بوردا، ناشر و آندرآس ویله، رئیس هيئت مدیریه انتشاراتی اشپرینگر روز جمعه، ۱۹ نوامبر، در کنگره ناشران مجله آلمان همبستگی خود و تمامی همکارانشان را با دو خبرنگار آلمانی زندانی در ایران اعلام کردند. ناشران مجله در آلمان خواستار همبستگی افکار عمومی جامعه بین‌الملل با این دو خبرنگار شدند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016