یکشنبه 9 آبان 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مخالفت جهانی با عضويت ايران در نهاد "زنان سازمان ملل"، گفت‌وگوی راديو فرانسه با مهرداد درويش‌پور

شاهرخ بهزادی - نامزدی جمهوری اسلامی ايران از آسيا برای عضويت درهيات اجرائی نهاد"زنان سازمان ملل" که وظيفه دفاع و پيشبرد حقوق زنان را در جهان بعهده خواهد داشت، با اعتراضات شديدی روبرو شده است. سخنگوی سازمان عفو بين المللی گفته است که عضويت جمهوری اسلامی ايران در هيات اجرائی اين نهاد بين المللی "توهين به زنان سراسر جهان است که به نهاد زنان سازمان ملل متحد اميد بسته اند".
نامزدی جمهوری اسلامی ايران از آسيا برای عضويت درهيات اجرائی نهاد "زنان سازمان ملل" که وظيفه دفاع و پيشبرد حقوق زنان را در جهان بعهده خواهد داشت، با اعتراضات شديدی روبرو شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


فيليپ بولوپوئن سخنگوی سخنگوی سازمان عفو بين المللی گفته است که عضويت جمهوری اسلامی ايران در هيات اجرائی اين نهاد بين المللی "توهين به زنان سراسر جهان است که به نهاد زنان سازمان ملل متحد اميد بسته اند".

سخنگوی هيات نمايندگی آمريکا در سازمان ملل متحد گفته است که اين نهاد، يکی از تشکيلات حياتی سازمان ملل متحد در جهت پيشبرد حقوق زنان در سرتاسر جهان است و با توجه به سوابق نامناسب جمهوری اسلامی ايران در زمينه رعايت حقوق بشر و رفتار با زنان، نگران تبعات منفی عضويت ايران در هيات اجرائی اين نهاد بين المللی می باشد.

کورا ويس رئيس سازمان "تلاش برای صلح در لاهه" گفته است که اگر جمهوری اسلامی ايران با عضويت در هيات اجرائی اين نهاد قادر به تغييرو تحول اساسی در روش های خود نسبت به رعايت حقوق زنان باشد، امر مثبتی است، اما اگر در صدد جلوگيری از تحقق تلاش های جهانی در امر تساوی حقوق زنان باشد، عضويت اين کشور در هيات اجرائی اين نهاد بين المللی فاجعه انگيز خواهد بود.

رأی گيری برای انتخاب اعضای هيات اجرائی نهاد زنان سازمان ملل در ۱۰ نوامبر آينده بوسيله شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد انجام خواهد پذيرفت.

منطقه آسيا، جمهوری اسلامی را به عنوان يکی از نامزد های برگزيده در آسيا و عربستان سعودی را بعنوان حامی مالی اين نهاد جديد بين المللی برای عضويت در هيات اجرائی اين نهاد معرفی کرده اند.

تشکيل اين نهاد بر اساس قطعنامه مصوب شصت و چهارمين مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه ژوئيه گذشته می باشد. بر اساس اين مصوبه ۴۱ کشور عضو هيات اجرائی نهاد زنان سازمان ملل خواهند بود که از اين ميان، ۳۵ کشور نمايندگی مناطق مختلف جهان و ۶ کشور بعنوان حمايت کنندگان مالی در هيات اجرائی عضويت خواهند داشت.

در باره اين موضوع گفتگوئی انجام داده ايم با مهرداد درويش پور استاد جامعه شناسی و پژوهشگر حقوق زنان در کشور سوئد.

مهرداد درويش پوراظهار ميدارد طنز تاريخ در آنجاست که کسانی که نقش کليدی در سرکوب حقوق گروههای ديگر دارند، برای سرپوش گذاشتن به جنايات و تبهکاريهايشان چهره ای کاملآً مخالف با آنچه هستند نشان داده و خود را به عنوان کانديدای اين گروههای سرکوب شده جا ميزنند.

مهرداد درويش پور اعتقاد دارد که کانديداتوری جمهوری اسلامی برای عضويت در هيات اجرائی اين نهاد بين المللی معنايش اين است که ميخواهد بر ايدئولوژی زن ستيزانه اين نظام و سرکوب سی ساله زنان در طی سی سال اخير سرپوش بگذارد. بايد گفت که جمهوری اسلامی يکی از معدود کشورها ی جهان هست که زن ستيزی ايد ئولوژی رسمی حکومتش محسوب ميشود. از اين لحاظ، اين موضوع بزرگترين توهين به زنان سراسر جهان است که جمهوری اسلامی ايران خود را در چارچوب اين نهاد بين المللی، مدافع حقوق زنان معرفی کند...

[گفت‌وگو را با کليک اين‌جا بشنويد]


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016